Avís Legal i Condicions d'ús del lloc web

Benvingut al lloc web de constantiagrup.com. En utilitzar el nostre lloc electrònic, l'usuari es compromet a complir amb la Política de Privacitat i les Condicions d'ús que es descriuen a continuació. Es recomana llegir-les amb deteniment.

La present pàgina Web ha estat dissenyada per donar a conèixer i permetre l'accés al públic a tots els continguts i ofertes comercials de la seva botiga en línia constantiagrup.com

 

Contingut

A través d'aquesta web es facilitaran continguts i informació d'articles destinats a la seva comercialització, els quals sempre estaran subjectes als termes i condicions detallats en aquesta pàgina web, així com les tarifes que també es subjectaran a les diferents condicions generals d'ús prestats per la botiga en línea constantiagrup.com

 

Accés i ús

L'accés a aquesta pàgina Web, així com l'ús que pugui fer de la informació i continguts inclosos en la mateixa, serà d'exclusiva responsabilitat per part de qui ho realitzi.

Es prohibeix l'ús comercial o la publicació de tot o part del contingut, del disseny, dels vídeos, dels logotips i altres materials relacionats amb el lloc web, sense la deguda autorització de constantiagrup.com

La majoria de les imatges que apareixen al nostre lloc electrònic són propietat de Sertimport Constantia o dels seus proveïdors. Es prohibeix terminantment l'ús d'aquestes imatges sense l'autorització prèvia de constantiagrup.com. Serà aquesta pàgina web la qual sol·licitarà el permís corresponent.

Es permet imprimir informació del lloc web únicament per a propòsits personals i no comercials sempre que l'usuari respecti tots els drets d'autor així com les polítiques establertes i sempre que no es facin modificacions.

L'accés a aquest web estarà supeditat a la legalitat vigent i als principis de la bona fe i ús lícit per part de l'usuari de la mateixa, quedant prohibit amb caràcter general qualsevol tipus d'actuació en perjudici de la botiga en línia constantiagrup.com o de tercers.

Es considera prohibit l'ús d'aquesta pàgina amb fins no autoritzats o il·legals, així com la vulneració de dret a tercers com el dret a la intimitat, a la pròpia imatge, al secret en les comunicacions, a la propietat intel·lectual i industrial, de protecció de dades, etc. o introduir qualsevol tipus de virus informàtic o qualsevol altre programari informàtic que pugui provocar danys als continguts o sistemes de qualsevol classe accessibles a través d'aquesta pàgina web.

 

Responsabilitat

La botiga online constantiagrup.comno es fa responsable, en cap concepte, per cap tipus de dany que poguessin ocasionar els usuaris a la present pàgina Web o qualsevol altra, per l'ús il·legal o indegut de la mateixa o dels continguts i informacions accessibles o facilitades a través d'ella.

Servei

La botiga online constantiagrup.com es reserva el dret, sense previ avís, de suspendre l'accés a la seva pàgina web o de modificar les condicions d'accés o els continguts en ella inclosos.

 

La botiga online constantiagrup.com no es responsabilitza del contingut dels enllaços que pugui accedir-se des de la seva pàgina, ni de continguts que no hagin estat gestionats per la botiga en línia constantiagrup.com

 

Comerç i botiga virtual

L'activitat comercial que s'efectuarà a través de constantiagrup.comestaran subjectes a la Llei 7/1996 de 15 de Gener, d'Ordenació del Comerç Minorista relativa a les vendes a distància, així com la legislació en tot el referent a les Condicions Generals de Contractació.

 

Per poder utilitzar La botiga online constantiagrup.com, els usuaris han d'acceptar les Condicions d'ús de la mateixa.

 

Generals

La Pàgina Web de la botiga en línia constantiagrup.com s'acull a la legislació espanyola, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb l'ús d'aquesta pàgina web, els Jutjats i Tribunals d'Espanya.

 

La botiga en línia de constantiagrup.com està gestionada per:

 

Constantiagrup

CONSTANTIA LABOR, S.L.

B-65581365

LONGITUDINAL 6 Nº 95

08040 

MERCABARNA

BARCELONA

 

constantiagrup.com

 

constantia@constantiagrup.com

 

+34 93 556 43 33

 

 

 

L'accés a la pàgina web de la botiga online constantiagrup.com implica l'acceptació de totes les condicions expressades.